• Пн. Май 6th, 2024

World Of Man Dreams

Мужской журнал

Пластикові крила – багатофункціональні захисні пристрої

Пластикові крила – багатофункціональні захисні пристрої. Основна їх функція – запобігти пошкодженню безпосередньо колес, вузлів підвісок. Під прикриттям будуть колісні арки, борти та кузов автомобіля.

Особливості елементів – це різна форма, розмір, матеріал, колір. Розглянемо крило пластикове з білою смугою Domar DK3110, для вантажівки, причепа B=260 мм (Італія). Як захист колісних ніш від поломок, вони відносяться до важливих деталей.

Купують деталі через не якісне полотно доріг. Відбувається не лише його механічна руйнація. Атмосферні явища також псують структуру дорожнього полотна. На поверхні утворюються великі та дрібні частинки. Отримуючи велику потенційну енергію під час високошвидкісного руху вантажного автомобіля частинки мають зіткнення з шинами і покриттям кузова або причепа. Як результат перше, друге і третє пошкоджується.

Більш негативний вплив дорожній «бруд» робить у негоду. Під час дощу або снігу бруд, що вилітає з-під коліс, містить агресивні та абразивні речовини. Вони летять на деталі, які механічно старіють і виходять з ладу раніше встановленого терміну.

Захисний пристрій підбирають відповідно до марки та моделі вантажного автотранспорту. Хід підвіски та поворот підкажуть як розмістити крило і якого розміру його вибрати. Напівкрило з білою смугою Domar DK1110, B=430 мм (Італія) – ще один варіант збереження автомобіля.

У магазині компанії Комтранс «Україна» великий асортимент фурнітури, комплектучих для вантажних машин. Вони відрізняються своєю якістю, тому виявляють належну стійкість до механічного пошкодження та атмосферних опадів.

Copyright © 2016-2023. Все права защищены. Копирование материалов с сайта разрешено с указанием активной ссылки.