• Сб. Апр 27th, 2024

World Of Man Dreams

Мужской журнал

Де застосовуються тензометричні датчики вагів

Ваговимірювальне обладнання є частиною повсякденного життя протягом переважної більшості часу в людській історії. Без вагів неможливо уявити торгівлю та розвиток промисловості. З моменту винаходу, ваговимірювальне обладнання пройшло довгий шлях, сьогодні ми найчастіше використовуємо електронні пристрої. І вони неможливі без таких елементів як тензометричні датчики. Конструктивно вони можуть відрізнятись. Проте принцип їхньої дії загалом подібний. Тензометричний датчик ваги зазнає механічної деформації під навантаженням, саме цей показник у результаті перекладається у зрозумілі нам цифри маси об’єкта.

У цій статті ми розповімо, де застосовується тензометричний датчик ваг. А купити тензодавач від виробника в Україні можна через каталог Keli. Тензодатчики від цього бренду різноманітні та дуже надійні: https://keli.ua/.

Тензометричні датчики як основна частина ваговимірювального обладнання

На цей моменткаталог Keli в Україні пропонує хороший вибір тензометричних датчиків ваги. Вони знаходять застосування практично в будь-якому ваговимірювальному обладнанні. Наприклад, тензодатчики використовуються в конструкції платформних, бункерних ваг, а також у дозуючому обладнанні. Ви зможете купити такі тензометричні датчики вагів, як:

  • одноточкові;
  • балочні;
  • S-подібні;
  • колонні;
  • двоопорні балочні.

Зверніть увагу на найвищий клас точності. Тензодавач цього бренду – розумне вкладення коштів.

Купити тензодатчики ваги в Україні через каталог Keli

Окрім виготовлення тензометричних датчиків та інших елементів ваговимірювального обладнання, компанія займається реалізацією проектів під ключ. У каталозі можна знайти приклади виконаних робіт на території України. Зверніть увагу, що мова може йти про будь-яке вагове обладнання. Це можуть бути ваги для залізниці або вантажного автотранспорту, автоматичних фасувальних ліній, зерносховищ або харчової промисловості. У кожному конкретному випадку фахівці підбирають оптимальні тензометричні датчики в залежності від конструкції та призначення вагів. Тому ви не витратите зайвих коштів на тензодавач надто високого класу точності.

Вибирайте якісні тензодатчики Keli за найкращою ціною з гарантіями виробника. Також є інші компоненті сучасних електронних вагів.

Copyright © 2016-2023. Все права защищены. Копирование материалов с сайта разрешено с указанием активной ссылки.