• Пт. Апр 19th, 2024

World Of Man Dreams

Мужской журнал

Термін життя автомобілів форд

Июл 12, 2021
форд пума

Термін служби сучасних автомобілів — гаряча тема для обговорення в наші дні. Всім цікаво, як краще витратити гроші і вибрати автомобіль, який прослужить їм довгі роки.

Що ж, якщо вам цікаво дізнатися про середній термін служби автомобілів Ford, у нас є хороші новини — автомобілі Ford служать довше, ніж будь-коли раніше!

Середній Ford на дорозі сьогодні може легко прослужити понад 15 років або більше 200 000 миль, перш ніж буде потрібно його заміна. А при дотриманні належних графіків технічного обслуговування і ремонту кожен автомобіль Ford може легко прослужити вам ще довше.

І це добре — сучасні автомобілі живуть довше, ніж будь-коли. Середній вік автомобілів на дорогах неухильно зростає протягом багатьох років.

Для порівняння, за даними дослідницької компанії, середній вік всіх автомобілів на дорогах в 1960-х роках становив близько 6,75 року. Це означає збільшення середньої тривалості життя Ford майже на 200%.

Виникає питання — чому сьогоднішні автомобілі Ford набагато довговічніше, ніж попередні покоління? Чому Ford Fusion прослужить набагато довше, ніж Ford Model T в 1930-х роках або Ford Crown Victoria в 1970-х?

Три фактори, які роблять Ford фантастичним вибором для довгожителя

Ford F-150

Є три основні чинники, відповідальних за більш тривалий термін служби сучасних автомобілів Ford, і вони такі:

Передові матеріали — сучасні двигуни і компоненти Ford виготовляються з високотехнологічних матеріалів, які значно краще матеріалів, що використовувалися в 1960-х і 1970-х роках.

У двигунах таких автомобілів, як Ford F-150, використовується запатентована алмазоподібні вуглецева обробка двигунів, що запобігає знос двигуна навіть в періоди інтенсивної експлуатації. До речі одним з чудових представників довгожиття є віннер форд.

Ці поліпшені матеріали забезпечують високу продуктивність і довговічність багатьох найважливіших компонентів автомобілів Ford, таких як блок двигуна і трансмісія в цілому.

Високі технології — наука і технології, що лежать в основі виробництва автомобілів, за останні кілька десятиліть розвивалися семимильними кроками, і сьогоднішні моделі Ford створені для забезпечення високої продуктивності, неймовірної економії палива і тривалого терміну служби.

Складні антикорозійні покриття — корозія двигуна була однією з найскладніших проблем, з якими стикалися такі виробники автомобілів, як Ford, в 1960-х і 1970-х роках. Технології для створення передових, стійких до корозії покриттів просто були відсутні, і багато автомобілів виходили з ладу, коли іржа і корозія починали роз’їдати їх блок циліндрів.

Copyright © 2016-2023. Все права защищены. Копирование материалов с сайта разрешено с указанием активной ссылки.